Odos priežiūrai

Jau senovės kultūros naudojo Emu aliejų, kaip efektyvią kosmetikos priemonę palengvinti nudegimų, kontaktinių dermatitų, egzemos, psoriazės simptomus. Sakoma, kad Kleopatra naudojo Emu aliejų, tam, kad išsaugotų odos skaistumą ir grožį!

Šis aliejus savo sudėtyje turi didelį kieki Omega 3, 6 ir 9 rūgščių, kurių dėka oda intensyviai drėkinama, maitinama ir minkštinama.

Australijos aborigenai buvo pirmieji, aptikę efektyvias Emu aliejaus (stručio taukų) savybes. Kaip tvirtina legendos, aborigenai šimtmečius naudojo jį žaizdoms, nudegimams, vabzdžių įkandimams, sąnarių skausmams, odos ligoms palengvinti. Jie greitai įsigeria, nepalikdami jokių pėdsakų. Emu aliejaus (stručio taukų) priešuždegimines ir drėkinimo savybes galima paaiškinti remiantis jų sudėtimi.

Nustatyta, jog 70 proc. riebiųjų rūgščių, esančių aliejaus sudėtyje, yra nesočiosios, taigi itin efektyvios. Jame taip pat gausu linolio rūgšties ir olieninės rūgšties. 

Emu aliejus (stručio taukai) natūrali ir efektyvi drėkinimo priemonė, pasižyminti dideliu biologiniu aktyvumu. Jie pasižymi nuostabiu sugebėjimu greitai įsigerti ir patekti į gilesnius odos sluoksnius, tai susiję su oleino rūgštimi. Gerai tinka sausai odai, užtikrina jos drėkinimą visai dienai, todėl taukai idealiai tinka kaip kosmetinė odos priežiūros priemonė.

Tai efektyvi priemonė ir probleminei odai. Dažniausiai riebalų turinčios kosmetinės priemonės problema yra jos sugebėjimas užklijuoti poras, tai skatina inkštirų susidarymą.

Emu aliejus (stručio taukai) porų neužkemša ir atitinkamai, nesukelia inkštirų susidarymo. Jis mažina odos uždegimus ir jautrumą egzemos atveju. Produktą galima tepti ant žaizdų pradinės epitelizacijos stadijoje. Jis mažina niežėjimą ir neleidžia susidaryti kaloidiniam audiniui (randams). Pastebėta, kad panaudojus Emu aliejų (stručio taukus) pooperacinių žaizdų ir nudegimų gijimas vyksta greičiau.

Pastebėta, jog Emu aliejus (stručio taukai) teigiamai veikia odos regeneraciją bei plaukų augimą. Eksperimentuojant nustatyta, jog daugiau kaip 80 proc. „miegančių“ plaukų folikulų tapo vėl aktyvūs. Todėl jie rekomenduojami plinkantiems žmonėms. Taip pat tinka nuo pleiskanų, stiprina plaukus, skatina augimą, mažiną slinkimą.

Ištirta, jog šis aliejus suaktyvina odos audinius atšiauriomis šalto klimato sąlygomis. Manoma, jog stereocheminės olieninės rūgšties savybės veikia apgrubusią, sausą odą, padeda jai tapti ją elastingai ir sveikai.

Viena iš svarbiausių Emu aliejaus (stručio taukų) savybių yra gebėjimas slopinti bakterijų dauginimąsi, tai leidžia kosmetikai ilgai ir gerai išsilaikyti neprarandant gydomųjų savybių.

Emu aliejus (stručio taukai) yra natūralus ir efektyvus odos drėkiklis, skatinantis odos regeneraciją. Vartojant juos oda tampa sveikesnė, skaistesnė.
Žmonės su egzema dažniausiai netoleruoja jokios kosmetikos. Stručio taukai ne tik nedirgina, bet palengvina egzemos kamuojamų žmonių odos būklę, mažina niežėjimą, įsigeria į giluminius odos sluoksnius, drėkina giliai iš vidaus, nealergizuoja. 
Produktas turi priešuždegiminį poveikį, palengvina simptomus esant žaizdoms, nudegimams, įpjovimams, randams, nutrynimams, įbrėžimams, nudegusiai, sutrūkinėjusiai, sausai, psoriazės ar dermatito pažeistai odai. Gali būti naudojamas, kaip natūrali priemonė skausmingų raumenų ar sanarių masažui. 

Emu aliejus (stručio taukai) yra saugi, efektyvi odos priežiūros priemonė. Jis yra netoksiškas, nesukelia alergijos, lengvai absorbuojasi. Jį galima naudoti net itin jautriai odai. Tereikia švelniai įtrinti odą. Pirmomis dienomis rekomenduojama naudoti kiek įmanoma dažniau, profilaktinei odos priežiūrai užtenka 1-2 kartus per dieną.

Šis aliejus veiksmingai palengvina simptomus esant sausgyslių patempimams, hemorojui, nudegimams, odos ligoms. 

Taip pat patartina naudoti:

• strijų prevencijai nėštumo metu;
• odos dėmių, spuogų, randų bei raukšlių mažinimui (skatina odos
regeneraciją);
• egzemos, dermatito, psoriazės (žvynelinės) simptomų lengvinimui;
• nudegus saulėje;
• mažina nemalonius pojūčius įkandus vabzdžiams;
• naudojami masažui, padeda nuraminti, atpalaiduoti skaudančius
raumenis, sąnarius.

Patartina naudoti:
  • strijų prevencijai nėštumo metu;
  • odos dėmių, spuogų, randų bei raukšlių mažinimui (skatina odos
    regeneraciją);
  • egzemos, dermatito, psoriazės (žvynelinės) simptomų lengvinimui;
  • nudegus saulėje;
  • mažina nemalonius pojūčius įkandus vabzdžiams;
  • naudojami masažui, padeda nuraminti, atpalaiduoti skaudančius
    raumenis, sąnarius.
Naujagimiams

Emu aliejus yra saugi, efektyvi naujagimių, vaikų odos gydymo ir priežiūros priemonė. Emu aliejus yra netoksiškas, nesukelia alergijos, lengvai absorbuojasi. Jį galima naudoti net itin jautriai odai. Lašinkite 1-2 lašelius ant pažeistos vietos ir švelniai įtrinkite. Pirmomis dienomis rekomenduojame naudoti kiek įmanoma dažniau, profilaktinei odos prižiūrai užtenka 1-2 kartus per dieną. Emu aliejuje esančios natūralios Omega-3,6,9 rūgštys malšina skausmą, sumažina uždegimus. Todėl Emu aliejus puikiai tinka kūdikiams nuo iššutimų apsaugoti, egzemai ar dermatitui, nudegimams gydyti, ant galvytės odos susidariusios luobelės priežiūrai, patinusių ir skausmingų dantenų apraminimui.

Sanariams ir raumenims

Australijos ir JAV mokslininkai patvirtino, kad Emu aliejus turi galimybę sumažinti sąnario uždegimą ir kad jis yra visiškai natūrali anti-uždegiminė priemonė. Emu aliejuje gausu linolio rūgšties – medžiagos, kuri pagarsėjusi savo savybėmis gydant raumenų ir sąnarių ligas, palengvinti skausmus. Oleino rūgštis turi priešuždegimį poveikį.

Emu aliejus gali padėti gydant kraujostūvas, raumenų skaismus ( po treniruočių), sausgyslių patempimus, nesenus apatinių galūnių tromboflebito atvejus, hemorojų.

Odos priežiūrai

Puikiai tinka sausos odos priežiūrai, nes užtikrina jos drėkinimą visai dienai.

Emu aliejus nealergizuoja, neužkemša porų ir atitinkamai nesukelia inkštirų susidarymo. Gerai įsigeria į odą, ją drėkina, neleidžia daugintis bakterijoms, nesukelia spuogų ir bėrimo. O tai labai svarbu tiek sveikos, tiek probleminės odos priežiūrai.

Emu aliejus turi priešuždegiminį poveikį, mažina tinimą, gydo žaizdas, nudegimus, įpjovimus, randus, nutrynimus, įbrėžimus, gydant nudegusią, sutrūkinėjusią, sausą, psoriazės ar dermatito pažeistą odą.

Žmonės su egzema dažniausiai netoleruoja jokios kosmetikos. Emu aliejus ne tik nedirgina, bet palengvina egzemos kamuojamų žmonių odos būklę, mažina niežėjimą, įsigeria į giluminius odos sluoksnius, drėkina giliai iš vidaus, nealergizuoja

Emu aliejus padeda odai atsistatyti po operacinių žaizdų, sužeidimų, sumušimų, nudegimų.

Galima tepti ant odos pradinės epitelizacijos stadijoje. Mažina niežėjimą ir neleidžia susidaryti keloidiniam audiniui (randams). Pastebimai mažina šviežius randus.

„Sveiko Grožio“ Emu aliejus  yra 100% natūralūs, nedezodoruoti, aukščiausios kokybės, taigi išsaugoję visas savo vertingąsias savybes.

Tik išoriniam naudojimui!